Title

Verzending binnen NL

We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De verzendkosten bedragen €6,96 per order incl. BTW. Een bestelling boven de 75 Euro bezorgen we gratis. Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van Post.nl, en worden van maandag t/m zaterdag geleverd. Je ontvangt een track en trace mail met daarin de actuele status van de bezorging. Je kunt bij je adresgegevens pagina ook kiezen om je pakket bij één van de 2600 service punten van Post.nl op te halen.

Verzending buiten Nederland

De verzendkosten naar België en Duitsland bedragen €10,89 per order incl. BTW. Voor andere landen zowel binnen als buiten de EU kan dit variëren. Alle pakketten worden verstuurd met pakketpost van Post.nl. We bezorgen wereldwijd.

 

Levertijd

Bestellingen binnen Nederland worden doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Mocht er een artikel niet op voorraad zijn dan zullen we je hierover berichten. Voor bestellingen buiten Nederland dien je rekening te houden met enkele dagen tot een week.

Retour

Voor retourorders kun je ons bereiken via sales@cupsandleafs.com of +31 23 20 70 000 (elke werkdag tussen 08.00-18.00 bereikbaar). Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd, ongebruikt en de eventuele verzegeling op de verpakking niet verbroken is. Kosten van het retour zenden zijn voor eigen rekening.

Betalen

Betalen gaat het makkelijkst met IDEAL binnen NL, met SOFORT voor Duitsland en met Bancontact/Mister Cash voor België. Let op voor SOFORT rekenen wij 1.5% toeslag en voor Bancontact/Mister Cash 0.9%.

Op rekening

Je kunt ook op rekening bestellen en vooruit betalen via ABN Amro Bank NL28ABNA0581964845 t.n.v. Cups and Leafs B.V. te Haarlem. Vermeld daarbij altijd het referentienummer.

Vanuit het buitenland

Vanuit het buitenland betaalt dan heb je naast ons IBAN nummer ook het BIC nummer ABNANL2A nodig.

PayPal

Voor betalingen met PayPal rekenen we 3.4% toeslag.