Als er onderstaand geen vacatures staan is ons Cups and Leafs team op volle sterkte en hebben wij geen vacatures open staan. Laat jij je hierdoor niet uit het veld slaan en denk jij een goede versterking te kunnen zijn introduceer jezelf dan via onderstaande link en vul het formulier in.  

Sollicitatieformulier

Huidige vacatures

Tea Rista (Fulltime en Parttime)

Tea-Rista m/v (week en weekend)

Wij zijn op zoek naar een full en part time (ervaren) allround ‘Tea-Rista’, die al onze gasten de unieke Cups and Leafs thee-ervaring voorschotelt. Als Tea-Rista zorg jij ervoor dat de hoogwaardige Cups and Leafs theeën, keer op keer perfect worden bereid én geserveerd aan onze gasten. Dit gebeurt onder begeleiding van onze Tea Master, die jou alle fijne kneepjes én meer zal bijbrengen. Als je een Barista achtergrond hebt en daarnaast een natuurlijke interesse in thee en de rijke (Chinese) theecultuur is dit uiteraard een pré. Jouw werkdagen zijn afwisselend week- en weekenddagen. Ben jij onze nieuwe Tea-Rista? Vul dan het sollicitatieformulier in met je motivatie en CV.

One Tea, One Zen!

The Cups and Leafs Team

Introductie Cups and Leafs

Cups and Leafs is een uniek nieuw concept gespecialiseerd in prachtige, hoge kwaliteit Oosterse theeën, in zowel klassieke als moderne varianten, met persoonlijke service. De theeën kunnen genoten worden in de Tea-bar, meegenomen als een To-Go of aangeschaft worden als een uniek cadeau of natuurlijk voor jezelf voor thuis of op het werk.

Cups and Leafs is een jonge, ambitieuze, ondernemende en trendy onderneming. Wij hebben een diepgewortelde kennis en ervaring in Oosterse theesoorten en de daarbij horende theecultuur. Zoals men in China zegt: “One Tea, One Zen.” Deze onvergelijkbare theebeleving willen wij heel graag delen met Nederland.

Door middel van ons uitgebreide hoogwaardige theeassortiment en de kunde en passie van onze Tea Master, willen wij onze gasten laten genieten van al het moois dat thee te bieden heeft. Ook voor heerlijke kleine gerechtjes als Dim Sum, Wraps, heerlijke tussendoortjes en Gongfu Tea Parties kun je bij ons terecht.

Wat kun je verwachten van Cups and Leafs?

Thee proeven, voelen, ruiken, zien: ervaren! In alles wat je doet zodat jij helemaal in je zen bent. Dát is jouw gevoel na een dag werken bij Cups and Leafs. Passie voor thee en alles wat er mee te maken heeft is, daarom meer dan wenselijk. Wij staan voor een geweldige thee-ervaring zoals thee van oudsher bedoeld is. Al onze theeën zijn door onszelf, ter plekke bij de producenten en met de grootste zorg geselecteerd. De beste grondstoffen, de beste materialen en een onschatbare hoeveelheid kennis en ervaring worden door ons ingezet om deze uitmuntende theeën te bereiden en te serveren in lijn met de eeuwenoude Oosterse theetradities.

Om jou in staat te stellen deze beleving op onze gasten over te brengen, maken wij van jou een Cups and Leafs Thee-expert. Hiervoor hebben wij een speciale ‘Tea-rista’ training. Jij leert alles over de achtergrond van iedere thee, hoe deze wordt bereid, de ideale temperaturen, welke verhoudingen en nog heel veel meer. Verder bieden wij een leuke ‘zen-volle’ werkomgeving, flexibele tijden en de heerlijkste theeën in overvloed. Wij staan altijd open voor jouw ideeën. Samen kunnen we nog veel fantastische Cups and Leafs momenten creëren voor onze gasten.

Wie zoekt Cups and Leafs?

Een Cups and Leafs team member bereidt en serveert de perfecte thee met kennis, liefde, gedreven door passie en met oog voor de presentatie. Dit proef je!

De unieke Cups and Leafs-ervaring vraagt om nóg meer, namelijk:

 • Jij bent klantgericht. Jij doet met plezier een stapje extra voor jouw gasten. Persoonlijke én professionele service vind jij belangrijk.
 • Jouw streven is om élke gast overweldigd te laten worden door de thee en de gehele Cups and Leafs beleving, qua passie, kennis en toewijding.
 • Een harmonieuze ambiance, hoge kwaliteit producten en service, verzorgdheid en netheid zijn jouw missie.
 • Vrienden omschrijven jou als fervente theedrinker. Je bent altijd opzoek naar die ene bijzondere thee, jij weet waar je over praat als het over thee gaat.
 • Je hebt affiniteit met horeca; bedienings- en specifiek Barista-ervaring is gewenst.
 • Je bent open-minded en leergierig ingesteld.
 • Je bent goed in multitasken en zelfs stressvolle momenten halen jou niet uit je zen.
 • Je hebt doorzettingsvermogen, bent in staat om snel, efficiënt en hard te werken en blijft tegelijkertijd een goede vriendelijke gastheer/vrouw en collega.
 • Je bent een teamplayer. Je helpt je collega’s daar waar nodig, om de gasten de perfecte Cups and Leafs ervaring te geven.

Klik hier om te solliciteren

Assistant Store Manager m/v (week en weekend)

Assistant Store Manager m/v (week en weekend)

Wij zijn op zoek naar een full time (ervaren) allround Assistant Store Manager die onze gasten van de unieke Cups and Leafs thee ervaring laat genieten. Je bent een goede gastheer/vrouw en kan onze gasten goed adviseren over hun aankopen. Daarnaast geef je dagelijkse leiding aan onze Tea-Ristas en bediening medewerkers in goede samenwerking en onder begeleiding van onze Tea Master. Een natuurlijke interesse in thee en de rijke theecultuur is uiteraard een pre. Werkdagen zullen worden afgewisseld tussen week en weekend dagen. Ben jij onze nieuwe Assistant Store Manager? Vul dan het sollicitatieformulier in met je motivatie en CV.

One Tea, One Zen!

The Cups and Leafs Team

Introductie Cups and Leafs

Cups and Leafs is een uniek nieuw concept gespecialiseerd in fantastische kwalitatieve Oosterse theeën in zowel klassieke als moderne varianten met persoonlijke service. Deze theeen kan je genieten in de theebar, meenemen als een To-Go of aankopen voor een uniek heerlijk cadeautje of thuisgebruik. Daarom is ons motto: One Tea, One Zen

Cups and Leafs is een jonge, ambiteuze, ondernemende en trendy onderneming. Wij hebben diepgewortelde kennis en ervaring in Oosterse theeën en de daarbij horende cultuur die we graag willen delen met heel Nederland. Middels ons uitgebreide thee assortiment, kundige passionele Tea Master en rijke thee ervaring willen wij onze gasten laten genieten van al het moois thee heeft te bieden. Naast de overheerlijke theeën kan je ook bij ons terecht voor Dim Sum, Wraps, heerlijke tussendoortjes en Gongfu Tea Parties.

Wat kun je verwachten van Cups and Leafs?

Thee proeven, voelen, ruiken in alles wat je doet waardoor je in je helemaal in je zen bent. Dit is het gevoel na een dag werken bij Cups and Leafs. Passie voor thee en alles wat er mee te maken heeft is daarom wenselijk. Wij staan voor een geweldige thee ervaring zoals thee van oudsher bedoeld is. Dit bereiken we door zelf onze theeën met grootste zorg te hebben geselecteerd bij de bronnen. De beste materialen gebruiken om de theeën te bereiden en uit te serveren volgens eeuwenoude Oosterse theewijze. Om dit te kunnen overbrengen maken wij van jou een thee-expert tijdens onze Tea-Rista training. Hier leer je alles over de achtergrond van iedere thee, hoe deze wordt bereid, wat de juiste bereidingstemperaturen zijn, verhoudingen tussen de thee en het water en nog veel meer om de unieke Cups and Leafs ervaring te brengen naar onze gasten. Verder bieden wij een leuke werkomgeving, flexibele tijden en de heerlijkste theeën in overvloed. Wij staan altijd open voor jouw ideeën. Samen kunnen we nog veel fantastische Cups and Leafs momenten creëren voor onze gasten.

 

Wie zoekt Cups and Leafs?

Een Cups and Leafs team member bereidt de perfecte thee met liefde, gedreven door passie en oog voor kwaliteit en serveert deze aan de gasten. Dit proef je! Een unieke Cups and Leafs ervaring vraagt alleen om meer, namelijk:

 • Je bent klantgericht. Doet moeiteloze een extra stapje voor de gast. Bieden van persoonlijke en professionele service vind je belangrijk.
 • Gedreven en vol passie ervoor zorgen dat elke gast wordt overweldigd door de thee, de passie en kennis van het Cups and Leafs team. Het overbrengen van de harmonieuze ambiance, kwaliteit, verzorgdheid en netheid zijn jouw missie.
 • Vrienden omschrijven jou als fervente theedrinker. Je bent altijd opzoek naar die andere bijzondere thee, weet waar je over praat en je hebt affiniteit met horeca.
 • Je bent open-minded en leergierig ingesteld.
 • Je bent goed in multi-tasken en zelfs stressvolle momenten halen jou niet uit je zen.
 • Je hebt doorzettingsvermogen, bent in staat om snel, efficiënt en hard te werken en blijft altijd een goede vriendelijke gastheer/vrouw.
 • Je bent een teamplayer. Je helpt je collega’s daar waar nodig om de gasten de perfecte Cups and Leafs ervaring te geven.
 • Barista-ervaring is gewenst.

Klik hier om te solliciteren

Medewerker Bediening part-time m/v (week en weekend)

Wij zijn op zoek naar een part time (ervaren) allround bediening medewerker, die onze gasten van de unieke Cups and Leafs thee ervaring laat genieten. Als medeweker bediening ben gastvrij, zorg je dat alles er netjes bij staat en serveer je onze gasten. Dit alles onder begeleiding van onze Store Manager en Tea Master. Een natuurlijke interesse in thee en de rijke theecultuur is uiteraard een pre. Werkdagen zullen worden afgewisseld tussen week en weekend dagen. Ben jij onze nieuwe medewerking bediening? Vul dan het sollicitatieformulier in met je motivatie en CV.

One Tea, One Zen!

The Cups and Leafs Team

Introductie Cups and Leafs
Cups and Leafs is een uniek nieuw concept gespecialiseerd in fantastische kwalitatieve Oosterse theeën in zowel klassieke als moderne varianten met persoonlijke service. Deze theeën kan je genieten in de theebar, meenemen als een To-Go of aankopen voor een uniek heerlijk cadeautje of thuisgebruik. Daarom is ons motto: One Tea, One Zen

Cups and Leafs is een jonge, ambiteuze, ondernemende en trendy onderneming. Wij hebben diepgewortelde kennis en ervaring in Oosterse theeën en de daarbij horende cultuur die we graag willen delen met heel Nederland. Middels ons uitgebreide thee assortiment, kundige passionele Tea Master en rijke thee ervaring willen wij onze gasten laten genieten van al het moois thee heeft te bieden. Naast de overheerlijke theeën kan je ook bij ons terecht voor Dim Sum, Wraps, heerlijke tussendoortjes en Gongfu Tea Parties.

Wat kun je verwachten van Cups and Leafs?
Thee proeven, voelen, ruiken in alles wat je doet waardoor je in je helemaal in je zen bent. Dit is het gevoel na een dag werken bij Cups and Leafs. Passie voor thee en alles wat er mee te maken heeft is daarom wenselijk. Wij staan voor een geweldige thee ervaring zoals thee van oudsher bedoeld is. Dit bereiken we door zelf onze theeën met grootste zorg te hebben geselecteerd bij de bronnen. De beste materialen gebruiken om de theeën te bereiden en uit te serveren volgens eeuwenoude Oosterse theewijze. Om dit te kunnen overbrengen maken wij van jou een thee-expert tijdens onze Tea-Rista training. Hier leer je alles over de achtergrond van iedere thee, hoe deze wordt bereid, wat de juiste bereidingstemperaturen zijn, verhoudingen tussen de thee en het water en nog veel meer om de unieke Cups and Leafs ervaring te brengen naar onze gasten. Verder bieden wij een leuke werkomgeving, flexibele tijden en de heerlijkste theeën in overvloed. Wij staan altijd open voor jouw ideeën. Samen kunnen we nog veel fantastische Cups and Leafs momenten creëren voor onze gasten.

Wie zoekt Cups and Leafs?
Een Cups and Leafs team member bereidt de perfecte thee met liefde, gedreven door passie en oog voor kwaliteit en serveert deze aan de gasten. Dit proef je! Een unieke Cups and Leafs ervaring vraagt alleen om meer, namelijk:

 • Je bent klantgericht. Doet moeiteloze een extra stapje voor de gast. Bieden van persoonlijke en professionele service vind je belangrijk.
 • Gedreven en vol passie ervoor zorgen dat elke gast wordt overweldigd door de thee, de passie en kennis van het Cups and Leafs team. Het overbrengen van de harmonieuze ambiance, kwaliteit, verzorgdheid en netheid zijn jouw missie.
 • Vrienden omschrijven jou als fervente theedrinker. Je bent altijd opzoek naar die andere bijzondere thee, weet waar je over praat en je hebt affiniteit met horeca.
 • Je bent open-minded en leergierig ingesteld.
 • Je bent goed in multi-tasken en zelfs stressvolle momenten halen jou niet uit je zen.
 • Je hebt doorzettingsvermogen, bent in staat om snel, efficiënt en hard te werken en blijft altijd een goede vriendelijke gastheer/vrouw.
 • Je bent een teamplayer. Je helpt je collega’s daar waar nodig om de gasten de perfecte Cups and Leafs ervaring te geven.
 • Bediening-ervaring is gewenst.

Klik hier om te solliciteren