Welkom in de wereld van Cups and Leafs. Wij brengen de ultieme theeervaring; thee zoals het van oudsher bedoeld is. Proeven, ruiken, zien; beleven! Zodat jij helemaal in je Zen bent. Geniet je in alle rust in onze thee winkel, neem je een ‘to go’ mee of haal je thee om zelf te bereiden; het is hoe dan ook een geweldig moment in jouw dag!

 

OOSTERSE THEE

Cups and Leafs staat voor hoge kwaliteit klassieke en moderne Oosterse theeën. Wij eren de rijke historie en eeuwenoude Oosterse tradities die aan thee verbonden zijn. Al onze theeën zijn door onze Tea Master, bij de producenten zelf en met de grootste zorg, geselecteerd. Wij brengen de beste theeën, de mooiste theeaccessoires, de heerlijkste hapjes en een onschatbare hoeveelheid kennis en ervaring samen om voor jou deze uitmuntende theeën te bereiden en te serveren.

TEA MASTER

Mevrouw Xiao is een in China opgeleide en door de Chinese overheid erkende Tea Master. Tijdens haar studie heeft zij alle ins & outs geleerd over theesoorten, herkomst, smaken, zettechnieken en de esthetische en culturele aspecten van thee.

TEA-RISTA’S

Ook onze Tea-rista’s zijn echte thee-experts. Zij hebben de speciale Cups and Leafs-Training doorlopen bij onze Tea Master.