Sichuan

ligt in het midden van China. Een prachtige bergachtige provincie, met grote hoogten en heilige bergen voor het Buddhisme en Taoïsme.

Snowflake on Green Lake

Yunnan

provincie bevindt zich in het verre zuidwesten van China en ligt in een betoverend mooi berggebied.

Yunnan Golden Snail, Daughter’s Ring, Jade Snail, Moonlight, Aged Royal Ripe Pu Erh (2007), Snow Mountain Raw Pu Erh (2007), Mini Rose Raw Pu Erh Squares, Mini Ripe Pu Erh Tuocha

Guangxi

ligt in het zuiden van China, met een korte kustlijn aan de Golf van Tonkin. Het voor een groot deel bergachtig gebied heeft een subtropisch klimaat.

Aged Liu Bao (2007)

Guangdong

is een provincie aan de Zuid-Chinese kust, in Europa beter bekend als Kanton. Het heeft een subtropisch klimaat.

Phoenix Oolong

Jiangsu

ligt in het oosten van China aan de kust van de Gele Zee. De beroemde Jangtsekiang rivier stroomt door het zuidelijke deel. Waar het aan hoogte ontbreekt, is er des te meer water, met onder andere China’s grootste binnenzee.

Pi Luo Chun

Taiwan

is een eiland en ligt in de Oost-Chinese Zee, ten oosten van het Chinese vasteland. Van noord naar zuid loopt een grote bergrug waarvan de hoogste bergen tot zo’n 4000 meter reiken. Vanwege de hoge neerslag telt het land veel rivieren.

Oriental Beauty

Anhui

heeft superieure natuurlijke omstandigheden voor het verbouwen van thee; het is er warm en vochtig. Binnen deze provincie liggen de beroemde theegebieden Huangshan (Yellow Mountain) en Qimen.
Ook hier stroomt de Jangtsekiang.

Keemun Golden Bud, Keemun Mao Feng, Taiping Houkui, Huangshan Mao Feng, Huoshan Yellow Bud, Keemun Peony, Green Peony, Display Tea Jasmine Basket, White Chrysanthemum Bud, Wild Chrysanthemum Flower

Zhejiang

aan de kust in het oosten van China heeft een gematigd zeeklimaat met droge winters en een temperatuur hoger dan 3 graden Celsius in de koudste maand. Het is door de vele bergen een van de meest onherbergzame maar mooiste provincies.

China Longjing, Gunpowder

Fujian

in het zuidoosten van China herbergt hele belangrijke theegebieden zoals Mount Wuyi. Het kent een jaarrond warm en vochtig klimaat en staat bekend om zijn prachtige landschappen.

Smoked Lapsang Souchong, Sliver Needle, White Peony, Classy Da Hong Pao Rock Tea, Old Tree Shuixian Rock Tea, Wuyi Mountain Cassia Rock Tea, Ti Guan Yin, Jasmine Silver Needle, Jasmine Dragon Pearls